Meniuri


Crăciun fără foc

Gustul predominant: asiatic, dulce—>iute—> dulce-acrișor

Notă de început:

* toate felurile sunt pentru 4 persoane. Ajustați în funcție de numărul de guri de hrănit.
* Lg=Lingură; lg=linguriță
* „cuptorul preînchis” este cuptorul încălzit, apoi închis, gata pentru a încălzi unele preparate care nu au nevoie de găteală suplimentară, doar că e mai bine să fie călduțe
* semințele și nucile (mai puțin macadamia) trebuie înmuiate 3-4 ore înainte de a le folosi

Felul 1: Supă pre-festin

Supă de mere cu dovleac

Timp necesar: 10 minute
Echipament: blender
Ingrediente:

  • 4-5 mere
  • 200-300 gr piure dovleac
  • 1 portocală
  • 1/2 lămâie
  • 1/2 ceapă roșie
  • 200-300 ml lapte migdale/soia/caju
  • 200 gr semințe dovleac
  • 1 legătură pătrunjel

Se amestecă toate la robot sau în blender.

Bufet: Teriyaki, tapenadă, sărmăluțe făr’ de foc, burgeri cu 2 sosuri, tartă spănăcită

Teriyaki


Tapenadă


Sărmăluțe făr’ de foc


Burgeri cu două sosuri


Tartă spănăcită


Desert.

Cheezecake de lămâie

 

Unde găsesc….?!

 

  • Ulei de cocos, nuci macadamia, cacao netratată termic, roșii uscate naturale sunt toate de la Casa Raw.z (Str. Elena Cuza nr.8, București).
  • Turmeric (curcuma) și fenugreek – la Plafar

Mulțumesc SVR pentru feature!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s